Wednesday, December 29

lelaki taf dan baju fit..

Secara jujurnya, naluri keperempuanan aku akan terus teransang bila melihat lelaki-lelaki taf lalu di depan mata..nyum-nyum [apa,ingat lelaki je boleh nak cuci mata]. taf di sini bukanlah bermaksud terlalu gagah perkasa sampai berketul-ketul keluar urat macam malek nor di zaman kegemilangan nya dulu. oh tidak. kalau macam itu rupanya, aku sendiri tak sanggup tengok

Taf di sini biarlah yang sedang-sedang. Macam Rain dalam cerita "Full House"..Waaaaa.haruslah mak pitam sekejap. Ditambah pula bila memakai pakaian kasual seperti seluar jeans beserta t-shirt polo.waaaa..extra pitam..Tak pun pakai 2 pieces beserta khakis.kat dlm t-shirt biasa, kat luar kemeja kotak-kotak..waahhh,pitam lagik.

Tapi bila si jejaka taf ni memakai baju yang terlalu fit sampai nampak bonjolan tetek terus dh tak teruja dah. Terus geli tiba-tiba. Rasa macam gay nya kamu nak pakai baju ketat-ketat. Seriously, aku tak boleh terima. Hahaha..mcmlah laki aku taf sangat [taf pe, kat perut hahaha...] nak cerita pasal lelaki-lelaki taf yang ada.

Motif aku cerita pasal ni, sebab malam tadi tengok Supernatural. Dean ngan Sam yang awww tetap nampak gagah perkasa walaupun bersalut tanah..

3 comments:

i.am.belle said...

kalu taf mcm Rain. yesss! we loike. hihihi

SueGinola said...

waahh..i like!

Huda Ramlee said...

wahhh..korang laju je ekk..noty tau.