Thursday, April 15

.: mak malu la noks :.

*sampai skang ni aku rase malu sensorang*

nak cerita sket insiden petang tadi yang bisa buat saham aku jatuh huhuhu...
cerita nya bermula.....

balik dari keje, singgah giant jap.nak withdraw duit..almaklumlah dah dekat ujung-ujung bulan ni kan, dompet pun da start la susut..so kenala penuhkan balik..

tengah-tengah beratur kat mesin, tiba-tiba ada sorang kakak ni fuiyooo...rambut blonde, idung bertindik, paling tak tahan seluar super saiya ketat..aku tengok pun susah nak bernafas..but, that's not the story hehehe..

ceritanya selepas aku tengok kakak itu..

dah withdraw duit, so aku pun patah la balik kat tempat laki aku parking tadi. tak tengok kiri kanan dah trus bukak pintu..apsal pintu cm rendah jer..ah, redah jer la.dah masuk seblah kaki dalam kete nih, aku pelik.apsal laki aku kecik semacam jer dan bila plak die tuka baju dari kaler biru ke putih..skali tengok ALAMAK, SALAH ORANG DAAA!!!cmner leh tak pasan ni..brader tu pun terkedu tengok aku..agaknya dia pon pikir, bile lak bini dia bulat semacam nih..takkan masuk giant kejap jer kuar-kuar dah jadi giant.

cepat-cepat aku mintak maaf kat brader tu.trus aku tutup pintu kete dia..dhla mase nak tutup, pintu tu wat hal.ish!tak nak rapat lak..kuang asam tul.dua tiga kali gak la kena try..malu toksah cakap la time tuh..rase cm nak serkup je muka ni ngn bakul.

dapat jer tutup pintu kete brader tu, aku trus cari laki aku..tengok-tengok dia dah masuk parking..cepat-cepat je aku pi dia..masuk jer, trus je bkak crite sal silap kete tuh..bukan nak simpati tapi bantai gelak adelah..teruk tul!nak cover malu aku salahkan dia sebab pi parking tempat len..hehehe..

p/s: moral of the story, seblum naik pastikan ngn betul kete sape korang nek tu..dan jangan berangan mase berjalan..                                   

4 comments:

SueGinola said...

Hahahahahar...
Camne boleh jadi camtu Nurul????
Hihiihihik...mau troma nak gi giant lagi nih...!!

Huda Ramlee said...

Kak Sue,
iye saya trauma di situ..
mujur dia tak kidnap ai kan hihihi..

i.am.belle said...

oh aku pun kdg kala hampir nak buka pintu keta org lain. tp mmg rasa malu pun xD pipi merah ^.^

Huda Ramlee said...

belle,
ai pun tersipu-sipu malu di situ..
=p