Friday, March 5

.: aku bela seekor singa :.

betul..seriyes tak tipu..memang aku dah bela singa..tak caya..

*
*
*
*
*
*
*
*
*


~ abaikan dubel chin tuan empunya~

kan da cakap..singa la tu kan..setelah berpenat lelah menjadi regular customer di Guardian (walaupun rege dia extra mahal tapi demi menatang comel ini aku gagahkan jua. walaupun kadang-kadang service diorang cam mangkuk, promotion price tag lambat tuka sampai customer jadi keliru..dah kena sound baru nak turunkan..aku relakan sebab dah nekad..walaupun terpaksa bayar rm18.50 sebab tak cukup kumpul 40 setem, aku tak kesah sebab kau comel wahai singa berkepala besar..nak bela singa hidup tak mampu bela yang ni pun jadilah..





~rambut pelbagai gaya~





 lepas ni nak redeem periuk Giant lak..setem dah cukup huhu..

2 comments:

i.am.belle said...

comel. aku pun suka tp selalu lupa nak beli. huhu

Huda Ramlee said...

belle,
cepat beli, bleh wat teman 'Teddy' hihi..