Wednesday, June 10

.: sumpah..sakit giler :.

kena serangan sakit gigi di opis (dhla demam x ok lagi..)
aduh..kalau la cabut gigi ni mcm cabut rambut atas kepala, mmg x payah jumpa dentist da.saya sentap jer...

adoiyaiii..rasa mau guling2..dengar bunyik org tutup pintu rase mcm kena sepak kt pipi nih...(nak nanges bley).bukan nya takut utk brjumpa dentist, tp kerana prosedur utk mendapatkan guarantor letter dr HR (kalo tak kena bayar hampir2 Rm70-Rm80 utk sebatang gigi), maka saya tangguh2 kan dulu..lagipon nak menapak ke Ampang Park sgt2 la pemalas saya nih..

sebenarnya gigi ni hanya perlu ditampal, tapi kalau biar lama2 sudahnya kena cabut (hah, padan muka dah rongak)...

nak cari garam kat pantry, nk wat kumur2..sigh!!!

** tringat iklan kat hot.fm (x ingat sal pe)..tapi the guy dok sebut cik gigi,cik gigi banyak kali..sumpah cam menyampah kalo dengar lama2..

**nak update sal kawan2 ku kawen lupe transfer gambar lam thumbdrive, pc kt umah da senget, internet pon jadi lembab..

4 comments:

i.am.belle said...

hudaaaaa.


WAAAAAAAAAAAAAAA. aku pun sakit gigi dowh. sebelah kira atas dan bawah. cilakak bila tgh malam berdengung susah nak tido kannnnn. huhuhu


aku takut doktor gigi :X

Cik Puan Huda said...

:- cik belle
kita serupa, mlm tadi tido tampal koyok baru rase ok sket...tp pagi ni sakit tu dtg balik..hampagas tul

.ieLah. said...

moh jumpa doc gigi sesama weh..

Cik Puan Huda said...

:- ielah
pe name tempat ko wat gigi dulu...